Impresii după evenimentele Bulldog Club România

Impresii după evenimentele Bulldog Club România

Intr-o atmosfera mirifica de vara, intr-o minunata zi am inteles, alaturi de adevarati profesionisti si iubitori ai rasei Bulldog sa sarbatorim infiintarea mult visatului nostru CLUB.
Si cum se putea acest lucru, daca nu la Ringstar Club Bucuresti, locatie de suflet pentru noi toti, in compania distinsilor nostri invitati Kevin Davis, Melanie Davis si Vicente Moles Vilar, ce au sustinut un seminar mult apreciat si foarte util tuturor celor prezenti, a membrilor Asociatiei Chinologice Romane: doamna arbitru Cristina Vasilev, domnul Presedinte Cristian Stefanescu, domnul Vicepresedinte Petru Muntean, domnul Presedinte al Colegiului de arbitri Vasile Carol Papp, domnul arbitru Alin Dumitrescu, domnul arbitru Denis Ali, dar si a membrilor clubului, a prietenilor din lumea chinologica si a celorlalti invitati, suporteri adevarati ai acestui eveniment de suflet!!!
Seminarul organizat cu atata dorinta a fost un real succes datorita voua tuturor!!!
Nu avem destule cuvinte sa va multumim pentru efortul conjugat depus transformat intr-un eveniment chinologic de asemenea anvergura, urmat de o petrecere absolut fabuloasa, ce a lasat amintiri de neuitat in sufletele tuturor.
07.06.2018 a fost despre bucuria de a impartasi, de a ne bucura impreuna, despre prietenie DESPRE IUBIREA FATA DE CAINI SI CEILALTI PRIETENI.
BULLDOGUL a reusit sa demonstreze ca a adunat oameni frumosi si valorosi pentru a il sarbatori si a aminti despre faptul ca nu este o rasa usor de crescut sau arbitrat, dar este peste masura, usor de iubit si poate deveni „contagios”!!!
Va iubim, apreciem si multumim!!!